bridge over water in a park

Echtscheiding

U gaat scheiden en u wilt uw scheiding voor de toekomst graag goed regelen. Voor veel mensen is een echtscheiding een bijzonder lastige periode. U moet belangrijke beslissingen nemen terwijl u te maken heeft met tegenstrijdige gevoelens. In mediation bespreken we alle vragen rond de echtscheiding waar u met elkaar niet goed uit komt en we zetten uw zaken samen overzichtelijk op een rijtje.

Dringende vragen

In het eerste gesprek met de mediator bespreken we de meest dringende vragen. Bijvoorbeeld als het samenwonen niet meer goed gaat. Wie gaat verhuizen of is er een voorlopige oplossing?

Kinderen en echtscheiding

Dan volgt het gesprek over de kinderen en het ouderschapsplan. Nelly Takken is als mediator gespecialiseerd in vragen en problemen van kinderen, de communicatie tussen de ouders en het ouderschapsplan.

Financiën

Is het duidelijk bij wie de kinderen meestal zullen verblijven, dan bespreken we de verdeling van de woning en de inboedel en de financiële situatie. Voor specialistische vragen op financieel gebied werkt NT Mediation samen met verschillende partners.

Marijke Verhulsdonck en Peter Wesche  kunnen ingeschakeld worden bij een complexe financiele situatie en voor de vermogensopstelling. Marijke Verhulsdonck heeft haar eigen kantoor als bewindvoerder en financieel adviseur in Apeldoorn (kantoorverhulsdonck.nl). Samen met Peter Wesche is NTMediation aangesloten bij de  groep regiomediators (regiomediation.nl).

Juridische afwikkeling

Wanneer alles besproken is, wordt het echtscheidingsconvenant opgesteld door de mediator. Daarna volgt de doorgeleiding naar de rechtbank door mr Aarnoudse, familierecht-advocaat in Deventer. Meer informatie over mr Aarnoudse vindt u op de website aarnoudseadvocaten.nl. Mr. Aarnoudse is ook beschikbaar voor het beantwoorden van complexe juridische vragen.

Mediator-Apeldoorn-Paleispark-Het-Loo-Mediator-Apeldoorn

Regel uw echtscheiding goed. Het is uw brug naar de toekomst.

De mediator helpt u bij de scheiding om er samen goed uit te komen;

Foto: Paleispark Het Loo Apeldoorn

__________________________________________________

Deel deze pagina