bridge over water in a park

Nelly Takken

Na 30 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening en het bedrijfsmaatschappelijk werk, heeft Nelly Takken in 2006 haar praktijk NT Mediation opgericht in Groningen.

In 2008 heeft NT Mediation zich gevestigd in Apeldoorn. Tegenwoordig werkt Nelly Takken als mediator en als bedrijfsmaatschappelijk werker in Apeldoorn en omgeving maar ook in de regio Hengelo/Enschede.

Mediation

Sinds 2002 is Nelly Takken als register-mediator aangesloten bij de Mediationfederatie Nederland (MfN). Nelly Takken heeft haar mediation-opleiding gedaan bij de ‘lime-tree’: de opleiding allround mediator in 2002 en de specialisatie-opleiding mediator ‘family and Divorce’ in 2005. Sinds 2005 werkt zij ook als rechtbank-mediator en sinds 2010 ook als mediator bij arbeidsconflicten. Nelly Takken heeft daarvóór al veel ervaring opgedaan met conflictbemiddeling in werksituaties in haar functie als bedrijfsmaatschappelijk werker. Haar specialisatie-opleiding voor haar werk als mediator bij arbeidsconflicten heeft zij in 2014 gedaan bij Caleidoscoop.

Persoonlijke begeleiding

Meestal is het in één gesprek helder waar de schoen wringt. Nelly Takken weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Opvallend is haar grote persoonlijke betrokkenheid. U kunt bij Nelly Takken terecht voor persoonlijke ondersteuning maar ook voor het zoeken naar antwoorden op concrete vragen. Met haar praktisch inzicht en een goed gevoel voor zakelijke verhoudingen zorgt zij voor een helder en bruikbaar advies.

__________________________________________________

Deel deze pagina